Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Hapet edhe një shkollë shqipe në Cyrih të Zvicrës
Bota, Slider

Hapet edhe një shkollë shqipe në Cyrih të Zvicrës

LAPSH u hap për kantonin e Cyrihut të mërkuren në Efretikon në praninë e shumë prindërve dhe nxënësve hapën dyert edhe të një shkolle shqipe, nxënësit të gëzuar u ulën për herë të parë në bankat shkollore.

LAPSH për kantonin Cyrih falendëron prindërit për bashkëpunimin me LAPSH-in ku me angazhimin të përbashkët për ruajtjen e gjuhës dhe kulturës shqipe nga asimilimi.

September 5, 2019

Struga Ekspres