/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Halil Kastrati: 10 shtëpi dje, 10 shtëpi sot dhe 10 shtëpi nesër (FOTO)
Rajoni, Slider

Halil Kastrati: 10 shtëpi dje, 10 shtëpi sot dhe 10 shtëpi nesër (FOTO)

10 shtepi dje, 10 shtepi sot dhe 10 shtepi neser 😊

Edhe per ne shume e rende te ju qendrojme perballe lotit te babes, vajit te femijes e hallit e sikletit te nenes😢

Zot o Zot, vuajtje, dhimbje, merzi e histori qe te shtine ne dhe per se gjalli😢

Vazhduam edhe sot nisjen e ndertimit te 10 shtepive te reja ne komunen e Prizrenit

Gjjthesej jane 30 shtepi me partecipim edhe te komunes se Prizrenit me nga 5 mije euro per secilen shtepi, aksioni i 10 shtepive te tjera vazhdon edhe neser

Familjeve perhajr ju kofte

Bamires Zoti kurr mos ju humbte

August 28, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres