/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Gruaja kursen pensionin e burrit të saj që kishte ndërruar jetë para 30 viteve dhe ndërton një xhami në emrin e tij
Bota, Slider

Gruaja kursen pensionin e burrit të saj që kishte ndërruar jetë para 30 viteve dhe ndërton një xhami në emrin e tij

Rubin Zemonit ja urojë pozicionin e ri si deputet në kuvendin e R.M.
Si qytetar i perkatësisë egjiptiane jam i mendimit se i njëjti në parlament do ti mbrojë interesat e egjiptianëve në përgjithësi pa marrë parasysh përkatësinë politike e çdo personi individual.
Pasi Z.Toni Biçak perfaqëson shoqatën e egjiptianëve PTAH, a e di se Rubin Zemon është deputet duke falenderuar partinë politike LSDM, a do të thotë se në të ardhmen kjo shoqatë do ti japë përmbajtje LSDM-së ose do të dinstancohet duke e ditur se aktivitetet e shoqatës në periudhën e kaluar në bashkëpunim me Aleancen për Shqiptarët

January 9, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres