Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Godet BDI-ja e Ohrit: Xhemal Mena i tradhëtoi shqiptarët e Ohrit
Maqedoni, Slider

Godet BDI-ja e Ohrit: Xhemal Mena i tradhëtoi shqiptarët e Ohrit

Keshilltari shqiptar në komunën e Ohrit,nga kalicioni “Bashkë për Ohrin”,Xhemal Mena,nuk mbështet dhe nuk përmban aspak të drejtat e shqiptarëve,gjithmonë duke votuar kundër në këshillin e komunës së Ohrit.

Pikërisht për 19 punësime të reja për komunitetet shqiptare,egjiptiane dhe turke, dhe duke kundërshtuar 3 vendime për të punësuarit me kontratë të përkohshme.Duke mos harruar se po ky “këshilltar” u emërua me votat shqiptare, mbi të gjitha votat e Bashkimit Demokratik Për Integrim,e kështu tradhton marrëveshjet dhe interesat e kombit tonë.

DEGA,BDI-Ohër

June 10, 2019

Struga Ekspres