/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Gjendet bombë në një lokal
Maqedoni, Slider

Gjendet bombë në një lokal


Në një lokal nate “Kafe IN” mbrëmë rreth orës 23.30 është gjendur e vendosur një bombë.

Nga Prokuroria Publike kanë njoftuar se në prani të sektorit për antiterrorizëm, fillimisht është vërtetuar se mjeti është bombë e cila me urdhër të prokurorit publik është tërhequr, siguruar dhe dërguar për ekspertizë.

Njëkohësisht, janë dhënë drejtime dhe urdhëresë për zbardhje të plotë të rastit.

Nga MPB-ja për rastin kanë informuar se bëhet fjalë për bombë testimi e cila nuk ka qenë e mbushur me lëndë shpërthyese.

Nuk ka të lënduar kanë thënë nga MPB-ja.

Kjo është hera e dytë në periudhë prej 10 ditëve që vendoset bombë në lokal në qendër të qytetit të Prilepit.

July 20, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres