/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Filluan punimet për zgjerimin dhe rekonstruimin e rrugës “Proleterski Brigadi”, hyrja e Strugës me dy korsi të reja (FOTO)
Qyteti, Slider

Filluan punimet për zgjerimin dhe rekonstruimin e rrugës “Proleterski Brigadi”, hyrja e Strugës me dy korsi të reja (FOTO)

Rekonstruim dhe zgjerim i aksit rrugor “Proleterski Brigadi”

Duke filluar nga sot në rrugën “Proleterski Brigadi” do të punohet për zgjërimin dhe rekonstruimin e kësaj rruge ashtu që komunikacioni rrugor në këtë aks të zhvillohet me lehtësi dhe pa pengesa, si kurrë më parë.

Hyrja e Strugës tashmë do të ketë dy korsi të reja të cilat merren nga pjesë e pompës së benzinit “Makpetrol” dhe i shtohen dy korsive ekzistuese duke krijuar kështu aks rrugor me katër korsi, dy për hyrje dhe dy për dalje.

Për një Strugë më të mirë. ✅

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

October 9, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres