Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Filloi dhe faza përfundimtare e rrjetit  të ujësjellësit në f.Ladorisht (FOTO)
Qyteti, Slider

Filloi dhe faza përfundimtare e rrjetit të ujësjellësit në f.Ladorisht (FOTO)


Filloi dhe faza përfundimtare e rrjetit të ujësjellësit në f.Ladorisht

Gjatë ditëve në vijim do të punohet mbi ndërtimin e rrjetit të ujësjellsit në f.Ladorisht me gjatësi prej 1000 м2. Projekti është i finansuar nga ana e Komunës së Strugës në bashkëpunim me Byron për Zhvillim Rajonal dhe NP Proakva dhe do të përfundohet deri në fund të vitit.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

November 7, 2019

Struga Ekspres