/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Filipçe: Mund të kufizohet lëvizja e qytetarëve mbi 65 vjet
Maqedoni, Slider

Filipçe: Mund të kufizohet lëvizja e qytetarëve mbi 65 vjet

Shteti po shqyrton masa të reja shtesë për të parandaluar përhapjen e koronavirusit dhe për të mbrojtur grupet më kritike, të rrezikuara të qytetarëve. Ato do të diskutohen nesër nga Komisioni për sëmundje infektive, i cili do t’i dërgojë ato në Selinë Qendrore, dhe më pas nëse është e nevojshme në Qeveri, njofton Struga Ekspres.

Ne po flasim për qytetarë mbi 65 vjeç, të cilët përveç kufizimeve, duhet të kufizohen me dritën e ditës, normalisht të lejohet të lëvizet herët në mëngjes për të përmbushur nevojat, për të vizituar farmaci dhe dyqane, por jo përgjatë pjesës tjetër të ditës, si dhe për qytetarët që janë duke përhapur virusin, dhe deri në moshën 18 vjeç dhe pas diskutimit do të shpallim masat, sqaroi Filipce, duke shtuar se informacione shtesë do të jenë në dispozicion nesër.(Struga Ekspres)

March 22, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres