/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
FC.Veleshta me zemër të madhe, ndihmon djaloshin strugan Skënder Borova dhe i uron shërim të shpejtë
Qyteti, Slider

FC.Veleshta me zemër të madhe, ndihmon djaloshin strugan Skënder Borova dhe i uron shërim të shpejtë

Klubi futbolistik FC.Veleshta bashkë me kryesinë e saj sot janë solidarizuar fuqishëm duke ndihmuar djaloshin nga Struga, Skënder Borova i cili vuan nga Leukemia, informon Struga Ekspres.

Klubi nga Veleshta nëpêrmjet Struga Ekspres urojnë shërimin sa më të shpejtë të djaloshit strugan dhe familjarët ti gëzohen shërimit të djalit të tyre.

(Struga Ekspres)

September 21, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres