/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Emrat që BDI propozon në qeveri për drejtorë të rinj
Maqedoni, Slider

Emrat që BDI propozon në qeveri për drejtorë të rinj

Alsat mëson emrat e propozuar nga BDI për drejtor të ndërmarrjeve publike.

Ndërmarrja Publike Hekurudhat e Maqedonisë – Infrastruktura, Festim Halili.

Byroja për Furnizime Publike, Elvadina Dika;

Agjencia për Investime të Huaja, Arben Vila;

Drejtoria Rrugët e Maqedonisë, Armir Sadiku;

Drejtoria e Klinikës së Gjinekologjisë, Ajrulla Mustafa;

Banka për Zhvillim, Faruk Ismaili.

Zonave për Zhvillim Industrial dhe Teknologjik, Pajazit Lika

July 23, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres