/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Emocion: Ky fëmijë nga Gjakova dhuron të gjitha lodrat për fëmijët në Shqipëri
Kosovë, Slider

Emocion: Ky fëmijë nga Gjakova dhuron të gjitha lodrat për fëmijët në Shqipëri

Mobilizimi i shqipëtarëve nga Kosova për të ju dalë në ndihmë bashkëkombasëve të tyre të prekur nga tërmeti në Shqipëri qenë i madh.

Një akt simbolik të ndihmës e ka bërë edhe një djalosh nga Gjakova.

Ani Sadiku ka vendosur që të gjitha lodrat e tij t’i dhurojë për bashkëmoshatarët të prekur nga tërmeti në Shqipëri

Tërmeti prej 6.4 shkallësh të Rihterit që goditi Shqipërinë mëngjesin e 26 nëntorit ka shkaktuar dëme të mëdha.

Deri më tani janë konfirmuar 49 viktima dhe 750 të lënduar.

November 29, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres