/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
E konfirmon DioGuardi: Grenell është shkarkuar!
Bota, Slider

E konfirmon DioGuardi: Grenell është shkarkuar!

Një lajm i konfirmuar nga Lobi Shqiptar, dhe nga vetë DioGuardi në komunikim të drejtpërdrejtë.

Presidenti Trump e ka shkarkuar pëfaqësuesin e vetë për negociata ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, z.Grenel. Ate e zëvendëson z. Redclif një mik i madh i Lobit Shqiptar në Amerikë.

Urime të gjithë shqiptarëve të Amerikës, të cilët kontribuan për këte kthesë të madhe në dobi të demokracisë dhe të lirisë.

Urime z. Dioguardi. Urime Lobi Shqiptar në SHBA.

May 6, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres