/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
E dhimbshme: Këto janë dy motrat shqiptare që humbën jetën në Gjermani
Rajoni, Slider

E dhimbshme: Këto janë dy motrat shqiptare që humbën jetën në Gjermani


Këto janë dy motrat kosovare që ndërruan jetë në Gjermani

Ditë më pare në një aksident tragjik në Gjermani ndërruan jetë dy motra nga Kosova.

Bëhet fjalë për Hidajete dhe Feride Malokaj-Shabani. Hidajetja dhe Feridja ishin te martuara për dy vëllezër.

Varrimi i të ndjerave është bërë sot në fshatin Brovinë.

March 15, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres