/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Dr.Ilir Hasani: Bëhu patriot, qytetar dhe besimtar për të mbrojtur veten, familjen dhe shoqërinë
Opinion, Slider

Dr.Ilir Hasani: Bëhu patriot, qytetar dhe besimtar për të mbrojtur veten, familjen dhe shoqërinë

Mjeku i njohur Ilir Hasani në profilin e tij ne Facebook duke komentuar gjendjen aktuale mes tjerash ka shkruar:

Patriotizmi më i madh sot është të ndjekësh udhëzimet nga autoritetet shëndetësore.
– Edukatë sot është të jesh i përpiktë në udhëzimet për mbrojtje të shëndetit publik.
– Besimi më i madh është ti bindesh urdhërave për mbrojten e shëndetit publik dhe ti lutesh Zotit që ndërgjegjja të mbizotëroj mbi budallallëkun dhe shprehitë e pandërgjegjshme.

Bëhu patriot, qytetar dhe besimtar për të mbrojtur veten, familjen dhe shoqërinë!
Ilir Hasani

March 15, 2020

Struga Ekspres