/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Do të mbyllet edhe aeroporti i Shkupit
Maqedoni, Slider

Do të mbyllet edhe aeroporti i Shkupit

Sonte (16.03.2020), Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e saj të 20-të, vendosi që të mbyllen të gjitha vendkalimet kufitare në territorin e Maqedonisë së Veriut.
Të drejtë hyrje kanë vetëm qytetarët me nënshtetësi të vendit, përfaqësuesit diplomatik si dhe personat me rëndësi për shtetin dhe ekonominë me leje nga shtabi i krizës, si dhe makineritë ngarkuese me mallra.
Me hyrjen në fuqi të këtij vendim në afat prej 48 orëve mbyllet edhe aeroporti i Shkupit!
Përcjell Struga Ekspres

March 16, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres