/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Deputetët sot pritet ta shkarkojnë Kurtin
Kosovë, Slider

Deputetët sot pritet ta shkarkojnë Kurtin

Kuvendi i Kosovës sot mban seancën për të shqyrtuar mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës, propozuar nga Grupi Parlamentar i LDK-së.

Seanca do të mbahet në bazë të kërkesës së 44 deputetëve dhe pritet të nis në orën 11:00.Në seancën e sotme mediat dhe mysafirët nuk do të jenë të pranishme, pasi në hapësirat e tyre do të vendosen deputetët për të respektuar distancën mes njëri-tjetrit.

March 25, 2020

Struga Ekspres