Cristiano Ronaldo shtron Iftare për Palestinën, dhuron 1.5 milion euro
Bota, Slider, Sport

Cristiano Ronaldo shtron Iftare për Palestinën, dhuron 1.5 milion euro

Cristiano Ronaldo, super ylli portugez i futbollit njihet si një nga njerëzit më human në botë.

Ai shpesh dhuron shuma të mëdha parash për të ndihmuar nevojtarët por një nga vendet të cilin e ka ndihmuar më shumë është Palestina. Sipas disa mediave të huaja thuhet se Ronaldo ka vendosur të dhurojë 1.5 milonë euro për palestinezët.

Sapo ky lajm është bërë publik shumë myslimanë e kanë falënderuar Ronaldon për këtë gjest të mrekullueshëm dhe në të njëjtën kohë i jashtëzakonshëm.

Cristiano Ronaldo ka shumë miq myslimanë, me të cilët ai viziton vendet e njohura arabe.

May 14, 2019

Struga Ekspres