Qyteti

Njoftim nga PROAQUA e Strugës
Qyteti, Slider

Njoftim nga PROAQUA e Strugës

NPN Proaqua Strugë I njofton qytetarët e Strugës së për shkak të dy havarive të mëdha në pompat kryesore që bëjnë furnizimin me ujë të qytetit dhe rrethinës, ditët që kaluan dhe në ditën e sotme ka pasur dhe do të ketë shtypje dukshëm të zvogëluar të shtypjes së ujit dhe madje në disa vendbanime…

Sulm në një objekt hotelierik të Strugës
Qyteti, Slider

Sulm në një objekt hotelierik të Strugës

Më 13 janar të këtij viti, në orën 16, në objektin hotelierik në fshatin Misleshovë të Strugës, nga ana e 37 vjeçari nga Struga, është bërë prishja e rendit publik dhe qetësisë. Personi në fjalë ka thyer arkën fiskale dhe sende të tjera të vendosura në banak, me çka 51 vjeçari nga Struga ka marrë…

Muhamed Asani: Në Strugë kanë lindur 800 fëmijë gjatë vitit 2018
Qyteti, Slider

Muhamed Asani: Në Strugë kanë lindur 800 fëmijë gjatë vitit 2018

Shefi i Repartit Obstretiko-Gjinekologjik në Spitalin e Strugës Muhamed Asani për Struga Ekspres tregon numrin e përgjithshëm të fëmijëve të lindur për vitin 2018. Sipas Asanit në vitin 2018 në repartin Gjinekologjik të Spitalit të Strugës janë lindur plotë 800 fëmijë. Kurse në krahasim me vitin 2017,janë 20 fëmijë të lindur më shumë, pra në…

Ndalohen kamionët në rrugën Strugë-Dibër
Qyteti, Slider

Ndalohen kamionët në rrugën Strugë-Dibër

Për shkaqe parandaluese sot në orën 16:30 është vendosur ndalesë për lëvizjen e automjeteve të rënda transportuese në aksin rrugor Dibër – Strugë. Siç kumtoi Ndërmarrja Publike “Rrugët e Maqedonisë”, komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë të lagështa, në disa vende me mbetje të borës pas intervenimit të shërbimeve kujdestare. Në disa…

Në Strugë ka gjysëm metër borë
Qyteti, Slider

Në Strugë ka gjysëm metër borë

Pa borë, me periudha të diellit dhe temperatura prej -4 deri në 4 gradë Celsius, paralajmëron për ditën e sotme Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike. Bora që në ditët e fundit në mënyrë intensive ka rënë, në Mavrovë formon shtresë prej 95 cm, në Kodrën e Diellit 50, në Krushevë 44, ndërsa në Shkup 12 centimetra…

1 2 3 4 5 177
Struga Ekspres