/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!

Opinion

Largimi nga vendlindja për një vend pune!
Opinion, Slider

Largimi nga vendlindja për një vend pune!

Papunësia po krijon ngecje ekonomike, varfëri dhe presion të vazhdueshëm mbi shumë familje që jetojnë në Maqedoni. Nuk kemi rritje ekonomike për të zutur sadopak këtë fenomen negativ, kurse trendi i zvogëlimit të saj le edhe ma pak shpresë për ditë më të mira. Eknomia e vendit me trendin e tanishëm nuk mund të gjenerojë…

Kurbeti i mallkuar që përçan familjet
Opinion, Slider

Kurbeti i mallkuar që përçan familjet

Kurbeti i mallkuar qe percan familjet Ndjej nje vrull te madh ne trup, nje cope e shpirtit tim u keput, nje rreze mu shua, nje dhimbje u hap, nje mall u shtua. Sot ndihem pa krahe e si nje pellumb i plagosur qe nuk mund te prek qiellin. Sot njeres nga arsyet e jetes sime…

Shqipëria do të bëhet!
Opinion, Slider

Shqipëria do të bëhet!

Nikë Gashaj Ardhmëria e Shqipërisë dhe e kombit shqiptar në Ballkan qëndron në integrimet evropiane, në Evropën pa kufij. Me integrimet në Bashkësinë Evropiane, të Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Serbisë, do të evitohen dhe eliminohen përfundimisht barrierat artificiale të ndarjes së kombit shqiptar në Ballkan. Integrimet e Shqipërisë në Bashkësinë Evropiane do…

Zaevizmi si vazhdim i Titizmit
Opinion, Slider

Zaevizmi si vazhdim i Titizmit

Zaevizmi si filozofi e re politike që u shfaq sëfundmi në bllokun sllavomaqedonas nuk përbën ndonjë ndryshim të kursit politik nga titizmi i djeshëm në marrëdhëniet me shqiptarët. Përkundrazi ,sot ai është veshur me kostum të ri të socialdemokracisë që e paraqet atë si engjëll para opinionit publik se, nuk është më ajo pasardhëse e…

Burrave u ka mbetur vetëm emri “burrë”, rolin e “ministres së brendshme” e ka gruaja në shtëpi
Opinion, Slider

Burrave u ka mbetur vetëm emri “burrë”, rolin e “ministres së brendshme” e ka gruaja në shtëpi

Dikur burrat ishin shtylla e familjes dhe forca motorike e shoqërisë. Sot rolet kanë ndryshuar.Burrave u ka mbetur vetëm emri “burrë” dhe “gjinia”.Të gjitha rolet dhe funksionet tjera i ka marë grua “ministresha për punët e brendshme ne familje”.Sot femrat e kanë fjalën kryesore jo vetëm në shtëpi,por edhe në suazat më të gjëra shoqerore….

E dua një nuse të ndershme që do ta mbaj në shtëpi
Opinion, Slider

E dua një nuse të ndershme që do ta mbaj në shtëpi

Liridona Kuçi Vera po vjen, ditët e nxehta, plazhi, mërgimtarët, dasmat… Po, po, dasmat! Është sezoni ku shumë çifte bëjnë ceremonitë martesore, mërgimtarët vijnë të gjejnë ato vajzat “pa prekur”. Nuk po i fus të gjithë mërgimtarët në një thes, por një pjesë e mirë e tyre pas përvojave në vendet europiane ku jetojnë, vijnë…

E përzura romin e vogël nga dyqani por ai…
Opinion, Slider

E përzura romin e vogël nga dyqani por ai…

Unë e kam një dyqan për biçikleta dhe çdo ditë aty më vjen një rom i vogël, i cili më kërkon t’i jap para për të ngrënë diçka për mëngjes. Edhepse gjithmonë i jepja disa para të imta, atë ditë isha shumë e ngarkuar me problemet e mia dhe e nervozuar, andaj me një ton…

U vra një grua me shkollë, mos qani dhe heshtni, bërtisni
Opinion, Slider

U vra një grua me shkollë, mos qani dhe heshtni, bërtisni

Nga Alma Nikolli Tastiera me shkronja të pafshira refuzon të gërmëzojë fjalën grua që doja të vendosja në titull. Do të heshtë pak për gruan e vrarë nga ish-burri. Kurse ne duhet të bërtasim, heshtjen le ta mbajmë në kohë paqeje që s’e patëm kurrë. Kohë utopike. Shpesh krimi është lidhur me të pashkollët. Gazetarët…

1 52 53 54 55 56 65
error: Content is protected !!
Struga Ekspres