/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!

Opinion

U vra një grua me shkollë, mos qani dhe heshtni, bërtisni
Opinion, Slider

U vra një grua me shkollë, mos qani dhe heshtni, bërtisni

Nga Alma Nikolli Tastiera me shkronja të pafshira refuzon të gërmëzojë fjalën grua që doja të vendosja në titull. Do të heshtë pak për gruan e vrarë nga ish-burri. Kurse ne duhet të bërtasim, heshtjen le ta mbajmë në kohë paqeje që s’e patëm kurrë. Kohë utopike. Shpesh krimi është lidhur me të pashkollët. Gazetarët…

Shtetet ku fliten disa gjuhë zyrtare
Opinion, Slider

Shtetet ku fliten disa gjuhë zyrtare

Gjuha është mjeti kryesor i komunikimit mes njerëzve dhe ka të bëjë me përdorimin e simboleve – fjalëve për të shprehur mendime, qëndrime, ndjenja ,emocione, ide, duke hyr në interaksion me të tjerët. Nuk ka të dhëna ekzakte se sa gjuhë fliten në botë por sipas linguistëve në botë ekzistojnë prej 6800 deri 7.120 gjuhë…

Si mund të rrini të qetë derisa varfëria dhe mjerimi po i detyron shqiptarët të marrin rrugët e botës?
Opinion, Slider

Si mund të rrini të qetë derisa varfëria dhe mjerimi po i detyron shqiptarët të marrin rrugët e botës?

POROSI PËR UDHËHEQËSIT FETAR Të nderuar miq dhe udhëheqës shpirtëror. Ju që çdoherë e keni treguar kujdesin e veçantë për popullin tonë. Po ju drejtohem juve me këtë porosi vëllazërore, me bindje që të mos keqkuptohem, sepse respekti im për ju është jashtëzakonisht i veçantë. Ju e keni obligim moral dhe fetar që të ngritni…

Të famshmit që i lindë partia, e të cilët më pas e “vrasin” nënën e vet!
Opinion, Slider

Të famshmit që i lindë partia, e të cilët më pas e “vrasin” nënën e vet!

Shkruan: Xhevdet POZHARI ‘Tallava’ muzika dhe politika, me gjasë janë dy veprimtaritë më të parapëlqyera në shoqërinë shqiptare. Kjo, mbase, pse tek ne qëmoti nuk dëgjohet zëri i këngëtares, por shikohet trupi i saj, njëjtë sikurse në politikë, ku nuk vlerësohet mençuria e politikanit, por libreza partiake që ai ka në xhep, e cila librezë…

IDRIZOVA,GOLI OTOKU I MAQEDONISË
Opinion, Slider

IDRIZOVA,GOLI OTOKU I MAQEDONISË

Më dukeshin si Rojet e mjegullës,sepse mjegulla atë ditë si për çudi ishte aq e dendur sa që më dukej sikur isha futur në një tunel të pakthim.Pikërishtë ishin ata gardianët apo xhandarët që po rrinin tek porta e burgut më të madh në Maqedoni,dhe po mbanin rendin,kontrollonin vizitorët që kishin ardhur për ti parë…

Largimi nga vendlindja për një vend pune!
Opinion, Slider

Largimi nga vendlindja për një vend pune!

Papunësia po krijon ngecje ekonomike, varfëri dhe presion të vazhdueshëm mbi shumë familje që jetojnë në Maqedoni. Nuk kemi rritje ekonomike për të zutur sadopak këtë fenomen negativ, kurse trendi i zvogëlimit të saj le edhe ma pak shpresë për ditë më të mira. Eknomia e vendit me trendin e tanishëm nuk mund të gjenerojë…

Kurbeti i mallkuar që përçan familjet
Opinion, Slider

Kurbeti i mallkuar që përçan familjet

Kurbeti i mallkuar qe percan familjet Ndjej nje vrull te madh ne trup, nje cope e shpirtit tim u keput, nje rreze mu shua, nje dhimbje u hap, nje mall u shtua. Sot ndihem pa krahe e si nje pellumb i plagosur qe nuk mund te prek qiellin. Sot njeres nga arsyet e jetes sime…

1 51 52 53 54 55 65
error: Content is protected !!
Struga Ekspres