Dhoma-Energy Reklamo ketu!

Bota

Bota, Slider

Të dielën akrepat kthehen 60 minuta prapa

Si çdo vit në javën e fundit të tetorit do të përfundojë ora verore, akrepat e së cilës do të kthehen 60 minuta prapa dhe zgjat deri në fundjavën e fundit të marsit. Të dielën, në orën 03:00 akrepat kthehen 60 minuta prapa duke ju mundësuar të gjithëve që të flenë një orë më tepër….

Bota, Slider

Zvicra e ka të siguruar energjinë elektrike deri në vitin 2035

Studimi tërheq vërejtjen se kjo do të bëhet e mundur pasi që Zvicra të jetë e përfshirë në gjithë tregun evropian të energjisë elektrike Furnizimi me energji elektrike në Zvicër konsiderohet si i siguruar deri në vitin 2035. Ky koinstatim del nga një studim që e ka realizuar Zyra Federale për Energji (BFE), shkruan srf.ch….

Bota, Slider

Martesat në moshë të hershme prezentë edhe në shekullin 21

Lidhja e martesave në moshë të hershme është cilësuar nga UNDP si një problem global ku më së shumti pre e këtyre martesave janë vajzat, të cilat rrezikojnë shëndetin, ndërpresin arsimimin, shkruan Almakos. Një problem i tillë ekziston edhe në Maqedoni. Sipas të dhënave të Enti Shtetërorë për Statistikë që përfshijnë tre vjetët e fundit,…

Bota, Slider

Deputeti grek dridh Parlamentin e Greqisë, “sulmon” Ministrin e Arsimit: Nuk je grek, je shqiptar! (VIDEO)

Manolis Glezos, deputeti i parlamentit grek, kishte mbajtur një fjalim, që nga grekët ishte cilësuar si nëj nga fjalimet më të fuqishme dhe i papritur. Ai i kishte kërkuar Ministrit të Arsimit Konstantinos Arvanitopoulos, të deklarohet se a është shqiptar apo grek. “Ke emër të huaj, nuk ke emër grek. Je Arvanitas! Shqiptar”, ishte shprehur…

1 92 93 94 95 96 101
Struga Ekspres