/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Busti i Komandant Struga-Nuri Mazari, do ta zbukuroj edhe më shumë qytetin e Strugës
Opinion, Qyteti, Slider

Busti i Komandant Struga-Nuri Mazari, do ta zbukuroj edhe më shumë qytetin e Strugës

Erald Selca

Komandant Nuri Mazari- Komandant Struga, ky luftetar i madh i UÇK-së dhe i dy ushtrive tjera Çlirimtare UÇPMB-së dhe Ushtrisë Çlirimtare Kombetare ku ishte luftetar dhe Epror i dalluar dhe shumë me vlera që nderoi Kombin Shqiptar përballë armiqeve gjakatar serbosllavë .

Kurrë nuk mjafton me shkruar për heronjet e Kombit dhe vlerat e tyre ,nuk mjaftojnë tonelata bojë libra Filma Dokumentare televizive, poezi ,vargje, kengë falë tyre. Shqiperia Etnike do bëhet sepse ne amanetin e tyre do ta dergojmë deri në fund .

Autoritet lokale dhe qendrore shqiptare ,shoqatat e dala nga Lufta, e intelektualet duhet ta mbeshtesin iden qe ne qender te Struges te vendoset Busti i atdhetarit te madh, te vrare nga sherbimet sekrete armike, pra ne Struge duhet te jete NURI MAZARI .

Busti i Nuri Mazarit do ta zbukuroje akoma me shume qytetin e bukur te Shqiperise Etnike -Strugen e vlerave shqiptare dhe emancipimit, ti cmojme heronjet, ne kemi shume te tille ne vepren e tyre gjakun e tyre e ka bazamentin Liria jonë .

Fjalë miradije për Komandant Strugen ka edhe ish Eprori i tij luftetari i madh Astrit Huskaj nënkolonel i cili nga Amerika e larget perkrah iden me ja ngritë Bustin Nuriut mu në mes të Struges.

Nuri Mazari mbetet një nga figurat me te shquara atdhetare ,trim i madh e modest ,ishte jetoi dhe veproi nje jete per Bashkimin Kombetar te Popullit Shqiptar .

Nese ne nuk çmojme vlerat mos te presim te tjeret te na i cmojnë LAVDI.
(Struga Ekspres)

August 22, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres