Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Boksieri veleshtar Alim Nasufi do ta përfaqësojë Maqedoninë
Qyteti, Slider, Sport

Boksieri veleshtar Alim Nasufi do ta përfaqësojë Maqedoninë

Në turnirin tradicional që mbahet me radhë tani i 48 Gongu I Artë Alim Nasufi do ta përfaqësojë Maqedoninë.

Në këtë turnir dotë marrin pjesë Boksierët më të mirë nga Ballkani dhe Europa, Shqipëria,Kosova Slovenia,Serbia,Rumania,Bullgaria dhe Maqedonia, gjithësejë do të jenë 40 Boksierët të peshave të ndryshme ku do të mbahet më 09.11.2018 gysëm finalja dhe më 10.11.2018 finalja.

Alimit i dëshirojmë suksese dhe besojmë në fitore, sepse Alimi është Boksier Luftarak dhe me Zemer të madhe.

Struga me Alimin ??
(Struga Ekspres)

November 8, 2018

Struga Ekspres