/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Boki 13: Nëse më vrasin, dëshmitë kundër Zaevit i ka nëna ime
Maqedoni, Slider

Boki 13: Nëse më vrasin, dëshmitë kundër Zaevit i ka nëna ime

Gazeta serbe Kurir ka publikuar deklaratën e Bokit 13 para policisë, kur u arrestuar si i dyshiar kryesor në rastin “Reket”.

“Nëse në vr asin faktet janë te Nëna ime”, ky është titulli në ballinën e gazetës sërbe.

“Nëse më varni dhe mundoheni ta paraqitni si vetëv rasje, nëse më rrahni,më torturoni, më frikësoni, tash mirë por ju tregoj që të mos thoni se kemi ditur, askush nuk do kursehet” është Boki sipas gazetës Kurir.

August 10, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres