/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Bjeshkatarët e Strugës ngjiten në majë 2085 metra të Rafuçit në Jabllanicë (VIDEO))
Qyteti, Slider

Bjeshkatarët e Strugës ngjiten në majë 2085 metra të Rafuçit në Jabllanicë (VIDEO))

Maja: Raduç 2085m
Mali: Jabllanicë
Sot ngjitëm për herë të parë majën e Raduçit, pikën kufitare midis AL/RVM dhe i ndan në mes dy shtetet tona, pamja është e pa përshkrueshme, duken majat më të larta dhe qytetet më të mëdha.
Është një nga malet më të thella dhe më të pa shkelura të Jabllanicës.
Poshtë majës gjindet fshati antik i Llakajcës që shumë pak njerëz e njohin edhepse ky territor i takon komunës së Strugës.
Thonë se në Llakajcë jeton vetem 1 banor dhe dikur ka qënë rrugë lidhëse midis banorëve fqinj të Shqipërisë.

December 1, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres