/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
BFI: Fitër Bajrami do të falet me çdo kusht!
Maqedoni, Slider

BFI: Fitër Bajrami do të falet me çdo kusht!

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do të qëndrojë ashtu siç është.

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do të qëndrojë ashtu siç është.

May 22, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres