Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ata që sulmojnë mjekët në Maqedoni do të burgosen
Maqedoni, Slider

Ata që sulmojnë mjekët në Maqedoni do të burgosen

Janë paraparë dënime serioze për këto vepra, parashihen edhe dënime me burg varësisht nga rëndësia e veprave të kryera gjatë sulmit. Vend kritik ka qenë çdo herë Spitali i vjetër i qytetit, këtu ndodhin numër i madh i rasteve, para së gjithash disa incidente gjatë natës poashtu që kanë të bëjnë edhe me qytetarë të dehur, ndeshje si dhe rrahje, po ashtu kritike është edhe Qendra Urgjente, Klinika e Kardiologjisë si dhe Klinika e Toksikologjisë. 5:10 Për momentin ekzistojnë ligje pozitive të cilat janë në fuqi e që parashohin dënime serioze për këto gjëra – tha Venko Filipçe, Ministër i Shëndetësisë.

Filipçe tha se dy incidentet e fundit kanë marrë epilog. Sulmi i fundit ndaj personelti mjekësor u regjistrua në Spitalin “Shën Naumi i Ohrit” në Shkup. Ndërsa ditë më parë në Spitalin e Tetovës një mjek u sulmua nga dy persona ku pësoi dëmtime të rënda shëndetësore, për të cilat qëndroi ditë me radhë i shtrirë në Klinikën e Neurokirurgjisë në Shkup./Alsat

September 13, 2019

Struga Ekspres