/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ata që i sjellin qentë endacak në Strugë, të denoncohen! Rrezik i madh për qytetarët
Qyteti, Slider

Ata që i sjellin qentë endacak në Strugë, të denoncohen! Rrezik i madh për qytetarët

Nga Komunalja e Strugës apelojnë te të gjithë qytetarët që të kenë kujdes nga qentë endacak dhe se ky shtim i qenve sipas komunales vjen si pasojë e transportimit të tyre nga qytete të tjera të Maqedonisë.

NP.Komunale Strugë apelon tek të gjithë qyetarët se ata persona që i sjellin qentë endacak në Strugë, të denoncohen dhe tu regjistrohet targa e makinës,njofton Struga Ekspres.

Sipas Komunales së Strugës,qentë endacak për njê kohë tê gjatë i sjellin në qytete të tjera dhe se ato përbëjnë rrezik për jetën e qytetarëve dhe se ky rrezik vjen më shumë në dimër dhe në orët e mbrëmjes kur nuk ka qarkullim te madh te njerëzve dhe sulmi i qenve mund të jetë i paevitueshëm.

Kjo ndërmarrje ka vendosur në dispozicion numrin e kontaktit: 046 786 640,për të denoncuar rastet e sjelljes se qenve nga qytete të ndryshme dhe duke ua regjistruar targat e makinave.

(Struga Ekspres)

June 9, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres