Asnjë shqiptarë në këshillin qendrorë të LSDM-së, a po e shfrytzon rininë shqiptare vetëm për zgjedhje
Maqedoni, Slider

Asnjë shqiptarë në këshillin qendrorë të LSDM-së, a po e shfrytzon rininë shqiptare vetëm për zgjedhje

Sot partia qeverisëse LSDM, ka mbajtur mbledhjen e këshillit qëndror të rinisë së partisë të quajtur “Lidhja Socialdemokrate e të rinjve të Maqedonisë”, shkruan InfoShqip.comNë këtë mbledhje u zgjodh kryesia e re e rinisë, duke përfshirë nënkryetarin e ri Jon Fërçkovski, i biri i profesorit universitar dhe analistit politik Lubomir Fërçkovski.Janë zgjedhur edhe bordi drejtues dhe sekretarët. Përkundër asaj që kjo parti thirret si multinacionaliste dhe qytetare në kryesinë e të rinjve nuk ka asnjë shqiptar.

Aryeja e vërtetë ende nuk dihet se përse nuk ka rini shqiptare në udhëheqësine e rinisë së LSDM-së, por kjo mund të ndikojë negativisht në rezultatin e zgjedhjeve të mundshme të jashtzakonshme në nëntor. /InfoShqip.com

October 6, 2018

Struga Ekspres