/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
ASH: Në vend të shqiptarëve punësohen maqedonas (VIDEO)
Maqedoni, Slider

ASH: Në vend të shqiptarëve punësohen maqedonas (VIDEO)

Në vendet e parapara sipas metodologjisë së njohur “Balancer”, këto dy vende të punës kanë qenë të parapara për punësimin e një shqiptari dhe një romi. Mirëpo si rom është punësuar Vllatko Kalçinovski dhe si shqiptar është punësuar Tomisllav Jankullovski. Unë nuk kam dëgjuar deri më sot që ndonjë Tomisllav Jankullovski të jetë shqiptar. Kjo është një dëshmi që tregon se manipulohen vendet e punës dhe në ato vende ku janë të paraparë të punësohen shqiptar dhe pjesëtar të nacionaliteteve tjera realisht punësohen Maqedonas”-tha Shefik Duraku, ASH.

November 8, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres