/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Asfaltohet rruga në Veleshtë (FOTO)
Qyteti, Slider

Asfaltohet rruga në Veleshtë (FOTO)

Rrugë lokale në Veleshtë

U rekonstrua dhe asfaltua rruga lokale në fshatin Veleshtë, rrugë e cila për vite me radhë ishte problematike për banorët e asaj zone. Falë iniciativës së Kryetarit të Komunës së Strugës z.Ramis Merko u rikonstrua dhe asfalltua ky aks rrugor.

(Komuna e Strugës)

May 15, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres