Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Artin Spahiu thumbon keq Selën dhe Taravarin
Opinion, Slider

Artin Spahiu thumbon keq Selën dhe Taravarin

Artin Spahiu

Pas gjithë procesit të gjatë dhe shumë të lodhshëm të ndryshimeve kushtetuese si pasojë e marrëveshjes së arritur të zgjidhjes së kontestit shumë vjeçar të emrit me Greqinë, i cili proces do të jetë shumë i rëndësishëm për integrimet e Maqedonisë (së Veriut) në strukturat euro-atlantike, ku BDI, falë vizionit të liderit Ali Ahmeti dhe “playmaker-ave” të tij në legjislativ dhe ekzekutiv, Artan Grubit dhe Bujar Osmanit, ishte faktori i kyç i procesit, gjersa Aleanca për Shqiparët me në krye qeramanin kastrec ishte komplet jashtë procesit. Nga kompleksi i inferioritetit, për të marrë vëmendjen e opinionit, Alenca dhe liderët (politik dhe financiar), Zijadin Sela dhe Arben Taravari filluan me lojën e tyre të stër përsëritur të romatizmit folklorik.
“Don’t call me 20%, I’m albanian!”, ishte parulla e famshme manipuluese.
Gjer kur zgjati fushata e tyre? Gjersa Zaevi i uli në prehër duke u dhënë një kokër “sheqerkë” për t’i entusiazmuar dhe për ta pasur si arsyetim gjitjë “lag’je baruti” para anëtarësisë që me shumë sinqeritet mbanin në foto profilet e tyre parullën ” Don’t call me 20%, I’m albanian!”.
I gjithë ky entusiazëm, gjithë kjo vetëkënaqësi dhe vetëfaktorizim nga udhëheqësia e Aleancës,me ” barutin e lagët” të armës për mbrojtjen e “njëzet përqindësisht”, mua më duket, siç e kam thënë edhe shumë herë, se udhëheqësia e tyre janë kopja e shëmtuar e Menduh Thaçit.

January 9, 2019

Struga Ekspres