Arrestohet në Qafethanë 42 vjeçari
Qyteti, Slider

Arrestohet në Qafethanë 42 vjeçari

Nga policia njoftojnë se dje më 22 korrik 2019, në orën 12.10, në vendkalimin kufitar Qafethanë, policët e privuan S.A (42) nga Republika e Shqipërisë i cili ka patur një urdhër arresti ndërkombëtar nga Interpoli. Ai u arrestua dhe u dorëzua në Stacionin Policor të Strugës për procedime të mëtutjeshme. (Struga Ekspres)

July 23, 2019

Struga Ekspres