/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Arrestohet dasmori nga Struga
Qyteti, Slider

Arrestohet dasmori nga Struga

Një banor i Borovecit të Strugës pasi ka shtir me armë në një dasmë familjare është ndaluar nga policia.

Incidenti ka ndodhur të premten më ora 23.00.N.S gjatë një gëzimi familjar në shtëpinë e tij ka përdorur armën të cilin e ka poseduar me leje.Pas denoncimit i njëjti është ndaluar dhe proceduar.

August 12, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres