/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Arrestohen dy strugan, kapen duke konsumuar heroinë
Qyteti, Slider

Arrestohen dy strugan, kapen duke konsumuar heroinë

Në 19-05-2020 në orën 15.35, në Njësinë për Punë te Brendshme Strugë, janë arrestuar L.O. (34) dhe B.P (32), të dy nga Struga. Ata janë gjetur në një hapsirë të braktisur në rrugën “Vllado Maleski” në Strugë duke përdorur drogë narkotike heroinë. Kunder tyre do të ngrihet padi e duhur.
Sektori për Punë të Brendshme Ohër, Zyra për marëdhënie me publikun.

May 20, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres