/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Arrestohen dy persona në Strugë
Qyteti, Slider

Arrestohen dy persona në Strugë

Gjatë 24 orëve të kaluara (25 / 26.04.2020), gjatë zbatimit të masave për lëvizje të kufizuar dhe mbrojtje të qytetarëve nga përhapja e koronavirus COVID-19, sipas të dhënave statistikore të Ministrisë së Brendshme, në terrenin që mbulon SPB-Ohër, gjithsej gjashtë persona nuk e kanë respektuar ndalesên gjatê orês policoee, (Ohër-4, Struga-2) Ata janë ndaluar dhe kundër tyre do të ngrihet kallëzim penal sipas nenit 206 të Kodit Penal “mos veprimi në përputhje me rregulloret shëndetësore gjatë një epidemie”. Në të njëjtën periudhë, nuk u regjistruan vjedhje, aksidente dhe shqetësime të rendit dhe qetësisë publike.
(Struga Ekspres)

April 26, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres