/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Arrestohen 5 policë kufitarë për mitmarrje
Maqedoni, Slider

Arrestohen 5 policë kufitarë për mitmarrje

Pesë zyrtarë policorë në vendkalimin kufitar mes M.Veriore dhe Greqisë “Bogorodica” janë arrestuar për mitmarrje. Sipas të dhënave policore, tek ata kontrolli i brendshëm ka gjetur 822 euro si dhe sasi alkooli.
Gjatë ditës pritet që policët e arrestuar t’i dorëzohen Prokurorisë për procedim të mëtutjeshëm.

August 4, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres