/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Arben Taravari: Tash po shkojm drejtë fitores
Opinion, Slider

Arben Taravari: Tash po shkojm drejtë fitores

Arben Taravari

Koalicioni i Fitores, pas një rruge të jashtëzakonshme suksesi deri tani, duke u zgjeruar me aq shumë personalitete dhe duke arritur përmasa historike, do të prezantojë sonte, në Tetovë, tek Sheshi Iliria, në orën 20.00 disa nga qëllimet e aksionit politik që do të ndërrmarim nga disa prej anëtarëve të ekipit tonë.
Nga numri i madh i anëtarësimeve që po ndodhin çdo minutë të ditës, ne e kuptojmë që dëshira për të qënë në Shesh të Tetovës është e jashtëzakonshme!

Por duke qënë se elektorati ynë nuk është vetëm më i madhi por edhe më i përgjegjshmi, kujtojmë se kjo fushatë zgjedhore zhvillohet në kushtet e Pandemisë, ndaj lusim çdo aktivist, anëtar, simpatizant, qytetar, që dëshiron të jetë sot prezent: respektoni masat anti-COVID! Pajisuni me maskë! Mbani distancë adekuate!

Shëndeti juaj është prioriteti numër 1!
Ështe shumë e rëndësishme që të jemi të shëndetshëm tash që po shkojmë drejt Fitores sepse kështu do ta kemi të mundur Ndryshimin që mban numrin 5, numër që duke e rrethuar do të sjellë Triumfin e më në fund TASH ËSHTË KOHA!

June 25, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres