/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Arben Labënishti: Ja pse u bëmë pjesë e Qeverisë
Qyteti, Slider

Arben Labënishti: Ja pse u bëmë pjesë e Qeverisë

“Lëvizja BESA nuk është bërë pjesë e Qeverisë që nga formimi, por është bërë pjesë e Qeverisë për shkak të euro-integrimeve”, deklaroi Arben Labënishti nga fraksioni i Lëvizjes BESA të Afrim Gashit në një intervistë në emisionin ‘Studio e Hapur’ në TV SHENJA.

Sipas tij, Lëvizja BESA po instalon një formë shumë të ndershme të menaxhimit të institucioneve dhe për këtë, tha Labënishti, është dëshmi Ministria e Kulturës por edhe drejtoritë që i drejton Lëvizja BESA.

January 9, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres