Arben Labënishti i Lëvizjes BESA emërohet drejtor i Institutit për Sëmundje të Mushkërive dhe TBC
Qyteti, Slider

Arben Labënishti i Lëvizjes BESA emërohet drejtor i Institutit për Sëmundje të Mushkërive dhe TBC

Dr. Arben Labënishti nga Lëvizja BESA sot është emëruar drejtor i Institutit për Sëmundje të Mushkërive dhe TBC. Arben Labënishti, i cili vjen nga Struga, është emër i njohur për opinionin publik, mjek i suksesshëm dhe profesionist, ka qenë deputet dhe zv. Ministër i Mbrojtjes. Ai njihet si një ndër figurat e rëndësishme të Lëvizjes BESA, ndërsa është trashëgimtar i Murat Labënishtit, patriotit të vrarë më 1946 nga komunistët e Enver Hoxhës.

October 2, 2018

Struga Ekspres