/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Apel për ndihmë: Ndihmo familjen e Rustem Muratit nga Frëngova, ka nevojë për ndihmën tonë
Maqedoni, Slider

Apel për ndihmë: Ndihmo familjen e Rustem Muratit nga Frëngova, ka nevojë për ndihmën tonë

APEL PËR NDIHMË! (Shpërndajeni)
Një mërgimtar nga fshati Frëngovë i Strugës ka marrë iniciativën për të grumbulluar ndihma për familjen e Rustem Muratit nga Frëngova për t’ua ndërtuar shtëpinë.

Kliko në Gofundme.com

Kjo shtëpi aktuale nuk ështê e banueshme.
Rustem Murati para pak muajsh u operua dhe nuk esht i aftë për të punuar, ka dy fëmijë të vegjël, gjendja e tyre është në kushte të vështira, shiu futet brenda në shtëpi!
Organizator Kushtrim Iljazi

Strugë: 071241584- Dritan Iljazi

November 21, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres