/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Amdi Bajram: Titaniku u përmbys, vazhdoj me anijen tjetër
Maqedoni, Slider

Amdi Bajram: Titaniku u përmbys, vazhdoj me anijen tjetër


Deputeti dhe lideri i Lidhjes së Romëve të Maqedonisë, Amdi Bajram ka hedhur poshtë të gjitha spekulimet në opinion se partia e tij negocion me VMRO-DPMNE-në. Bajram theksoi se partia e tij do të vazhdon koalicionin me LSDM-në.

“Unë mbetem me koalicionin e LSDM-së. Unë e kam thënë publikisht se gjithmonë do të jem me pushtetin. Por unë duke e parë të gjithë situatën, kam qenë në atë anije. Titaniku u rrëzua, normal që kam kaluar në anijen tjetër, dhe sigurisht kemi një bashkëpunim të suksesshëm me LSDM-në”-tha mes tjerash Bajram në konferencën për shtyp në Kuvendin e RMV-së.

October 29, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres