/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ali Ahmeti përkujton 18 vjetorin e rënies heroike e dëshmorit të kombit Rahim Beqiri- Komandant “ROKI” (FOTO)
Maqedoni, Slider

Ali Ahmeti përkujton 18 vjetorin e rënies heroike e dëshmorit të kombit Rahim Beqiri- Komandant “ROKI” (FOTO)

“18 vjet nga rënia heroike e dëshmorit të kombit Rahim Beqiri- Komandant “ROKI”.

Kujtimi për të dhe për dëshmorët e tjerë është përjetësuar në të arriturat kombëtare që u realizuan fal sakrificës dhe martirizimit të më të mirëve të kombit dhe për ato duhet të përkujdesemi çdo ditë të lume.

Lavdi veprës së tij dhe të gjithë dëshmorëve të kombit.” – thotë Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti

August 2, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres