/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ali Ahmeti dhe Ramis Merko nesër shkojnë në Llabunisht për hapjen solemne të sallës sportive
Qyteti, Slider

Ali Ahmeti dhe Ramis Merko nesër shkojnë në Llabunisht për hapjen solemne të sallës sportive

Të nderuar,
Ju njoftojmë se më datë 13.09.2019 (E Premte) në ora 11:30 do të bëhet hapja solemne e sallës sportive të SHFK “Murat Labunishti”-Llabunishtë.
Në këtë manifestim solemn do të jenë prezent mysafir të pushtetit lokal dhe qendror si kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko, deputeti z. Agim Shaqiri, ministri për arsim dhe shkencë z. Arbër Ademi si dhe lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim z. Ali Ahmeti. Ftojmë të gjithë banoret e f. Llabunishtë për pjesëmarrje, që sëbashku t’i gëzohemi këtij projektit të madh që është në interes për më të shtrenjtën tonë -fëmijët tonë.

Почитувани ,
Ве известуваме дека на ден 13.09.2019 год. (Петок) во 11:30 часот свечено ќе биде пуштена во употреба новоизградената училишна спотрска сала на ООУ “Мурат Лабуништи”- Лабуништа .

    На свечената манифестација ќе бидат присутни гости од локално и централно ниво како градоначалникот на Општина Струга г. Рамис Мерко , пратеникот г.Агим Шаќири , министерот за образование и наука г.Арбер Адеми како и лидерот на Демократската унија за интеграција г. Али Ахмети.
    Ве повикуваме сите жители на с.Лабуништа за учество , заедно да се радуваме на овој голем проект во интерес на нашето највредно – нашите деца .

September 12, 2019

Struga Ekspres