/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Aksion i madh policorë në 24 qytete, konfiskohet armë dhe drogë (VIDEO))
Maqedoni, Slider

Aksion i madh policorë në 24 qytete, konfiskohet armë dhe drogë (VIDEO))

Pamje nga aksioni i mbrëmshëm

Deklaratë lidhur me aksionin në fjalë nga Suzana Pranjq Talevska, sektroi për marrëdhënie me publikun pranë MPB-së.

September 21, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres