/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Adnan Azizi: Pafytyrësia e BDI-së nuk ka fund!
Maqedoni, Slider

Adnan Azizi: Pafytyrësia e BDI-së nuk ka fund!

Adnan Azizi-BESA

Pafytyrësia e BDI-së nuk ka fund!

Jo më larg se para një viti kur patën mundësinë që në zgjedhjet presidenciale të përkrahin kandidatin e vetëm shqiptar Prof. Dr. Blerim Reken, ata në mënyrë kategorike kundërshtuan një mundësi për një kuadro shqiptar për president dhe tani po të njejtit dalin me propozim për kryeminister shqiptar, duke treguar pastër hipokrizi para qytetarëve se gjoja ata punojnë për kauzën shqiptare.
Ky propozim dinak dhe tejet i pasinqertë vjen pikërisht në një moment kur anija e tyre VMRO-BDI po fundoset dhe ata përmes trukeve të këtilla të lexueshme tanimë nga të gjithë, plasojnë propozime populiste për të shpëtuar nga paniku e humbja e thellë që i pret së shpejti!

June 6, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres