/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ademi: Fatkeqësisht jemi te varfër ne tru dhe jo financiarisht!
Opinion, Slider

Ademi: Fatkeqësisht jemi te varfër ne tru dhe jo financiarisht!

Meqë kohët e fundit ka diskutim që Pollogu varfërohet, ja një argument që tregon të kundërtën. Paratë që harxhohen për dasma në Pollog:

1. Sallone për dasma në Gostivar: total ka 30 në GV (martesa) +30 (syneti, petka, lindja e djalit, mevlude)= 60 evente në nate. 60 x 40 evente ne sezone= 2.400 ngjarje

2. 2.400 evente ne sezone * 400 te fuar= 960.000 mysafir

3. 960.000 mysafir x 15 Euro/ushqimi= 14.400.000 Euro. Muzika 2.400 dasma x 3.000 Euro= 7.200.000 Euro
Totali: 21.600.000 Euro

4. Flori dhe stoli: 2.400 dasma x 20.000 (mesatarja)= 48.000.000

5. Tesha (fustane/ smoking)= 2.400x 1.000 Euro= 2.400.000

6. Te tjera (zbukurime, frizura)= 2.400 x 2.000 Euro= 4.800.000

Totali i harxhimeve per dasma ne Gostivar= 76.800.000 Euro
Nese e shumzojme.me 1.5 here (per shkak te madhesise) per Tetove dhe rethine = 115.200.000
Totali per Pollog 192.000.000.

E di qe eshte shume.me teper por ky eshte kalkulacion i thjeshte pa mos i mare parasysh shpenzimet tjera indirekte (bakshishe, dreka, darka).

Dhe pastaj thone se ne jemi te varfur!!! Fatkeqesisht, jemi te varfur ne tru dhe jo financiarisht!!”.

Visar Ademi

August 6, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres