/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
7 mijë euro i gjeti në rrugë dhe i’a ktheu pronarit që djali i kishte çuar për ta larë kredinë e shtëpisë
Bota, Slider

7 mijë euro i gjeti në rrugë dhe i’a ktheu pronarit që djali i kishte çuar për ta larë kredinë e shtëpisë

Një ngjarje interesante ka ndodhur këtyre ditëve në Rijekë të Kroacisë. Një kroate Jasna Vrhovac ka gjetur në rrugë një kovert me 7 mijë euro.

Ajo më pas ka shkruar në facebook se pronari i parave duhej të shkonte ti merrte të ajo. Dhe më pas ka qenë një fund i lumtur, pasi që është lajmëruar pronari i parave. Bëhet fjalë për një të moshuar, të cilit i kishte rënë koverti me paratë, e dërguara nga djali i tij nga Gjermania.

Djali i kishte dërguar paratë për të shlyer kredinë bankare për një shtëpi që e kishin në hipotekë. Paratë ishin në kovert në të cilin ishte shkruar vetëm “Për babain”. Por Jasna ka shpërndarë këtë në facebook dhe më në fund është gjetur pronari.

August 24, 2019

Struga Ekspres