33 vjeçari nga Struga kërcënohet me thikë në afërsi të Llozhanit, mosmarrëveshje në trafik
Qyteti, Slider

33 vjeçari nga Struga kërcënohet me thikë në afërsi të Llozhanit, mosmarrëveshje në trafik


Nga policia njoftojnë se më 11/06/2019 në rreth 16:10 në stacionin policor të Strugës, një 33 vjeçar, i cili jeton dhe punon në Gjermani, njoftoi se rreth 15.30 në rrugën rajonale Dibër-Strugë, në udhëkryqin për në fshatin Llozhan, informohet Struga Ekspres nga MPB!

33 vjeçari ndërsa ngiste një makinë “Volkswagen Passat”, me targa gjermane,një person i panjohur me një makinë tjetër ndalet dhe e kërcënon me thikë për shkak të një keqkuptimi në trafik dhe më pas largohet nga vendi i ngjarjes.

Nga policia janë marrë masa për të pastruar ngjarjen.

(Struga Ekspres)

June 13, 2019

Struga Ekspres