20 vjeçari nga Vevçani sulmon struganin
Qyteti, Slider

20 vjeçari nga Vevçani sulmon struganin

Zyra e jashtme për kriminalistikë në Strugë ka ngritur padi penale kundër S.A 20-vjeçar nga Vevçani, për shkak të ekzistencës së bazës për dyshimin e kryerjes së veprës”lëndim të rëndë trupor”.

Më 9 qershor të këtij viti, përpara një kafeje në Vevçani, pas një përplasje verbal, i dyshuari fizikisht sulmuan 25-vjeçarin B.P. nga Struga dhe shkaktuan lëndime të rënda trupore.
(Struga Ekspres)

July 4, 2018

Struga Ekspres